Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون بهداشتی دانشگاە علوم پزشکی کردستان در خصوص برگزاری عروسی در ماە مبارک ربیع‌الاول گفت: بە همراە داشتن کارت واکسیناسیون برای مهمانان شرکت کنندە در تالارها ضروری است.

این روزها با قدم گذاشتن به ماه مولود، خانواده‌ها در تلاش‌اند که در این ماه مبارک فرزندانشان را سروسامان داده و عروس و دامادها نیز در تکاپوی تدارک مراسم عروسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر از ترس و دلهره‌های ابتلای عروس و داماد و یا آشنایان و دوستان به کرونا خبری نیست و گویی مردم با همه سختی‌هایی که کرونا هرروز به دنبال دارد به زندگی عادی خود بازگشته‌اند.

صفحات مجازی را که بالا پایین می‌کنی، پیج آتلیه‌ها، مزون‌ها و آرایشگاه‌ها لبریز از حال و هوای عروسی در این روزها است و کرونا هم همچنان میدان داری می کند و با رکوردی بی نظیر در سطح استان کردستان هر روز جان تعداد زیادی از شهروندان را می گیرد.

ابراهیم قادری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: متاسفانە ابتلای ٥۰۰ نفر طی شبانە‌روز گذشتە نشان از سرعت گردش ویروس در استان دارد.

وی عنوان کرد: با توجە بە تداوم جریان کرونا در استان، نمی‌توان امیدوار بود کە پیک پنجم کرونا در حال فروکش کردن است.

بە گفتە معاون بهداشتی علوم پزشکی کردستان، عدم رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از علل اصلی افزایش این بیماری است.

قادری بر تشدید نظارت‌ها بر تالارها و مراسمات عروسی خبر داد و افزود: تالارهایی کە دارای مجوز رسمی هستند، می‌توانند با ظرفیت محدود مراسمات عروسی را برگزار کنند.

وی تاکید کرد: عروسی‌ها باید با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود و مهمانان حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کردە باشند.

منصور خوش‌ابرو، رییس اتحادیه رستوران داران، تالارهای پذیرایی و اماکن عرضه غذای سنندج گفت: ۱٨ تالار عروسی در شهر سنندج دارای مجوز فعالیت هستند، اما با توجە بە وضعیت قرمز کرونا هیچ مراسمی در این مکان‌ها برگزار نخواهد شد.

وی اظهار کرد: اگر تالاری در شهر سنندج بدون مجوز فعالیت و مراسم‌های عروسی را برگزار کند بە شدت با آن برخورد خواهد شد.

رییس اتحادیه رستوران داران، تالارهای پذیرایی و اماکن عرضه غذای سنندج، تصریح کرد: در شرایط فعلی و وضعیت قرمز کرونایی شهر سنندج چندین تالار کە اقدام بە برگزاری عروسی کردە بودند با نظارت اتحادیە و اماکن و علوم‌پزشکی پلمب و بە دادگاە معرفی شدند.

خوش‌ابرو در پایان سخنان خود از تشدید نظارت بر کار تالارها خبر داد و یادآور شد: از امروز در سطح شهر سنندج گشت‌هایی بە صورت شبانە در حال فعالیت هستند کە باغ‌های بدون مجوز را شناسایی، پلمب و تحویل دادگاە خواهند داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا شهر سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم

نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج به مناسبت «هفته سنه» در سینما بهمن سنندج دائر شده و یک قرن از تاریخ این دیار از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج شامل 60 عکس قدیمی شهر سنندج در اندازه 70*50 از سال‌های 1260 تا 1360 (یک قرن) در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت 17 تا 20 پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

در ادامه یک قرن از تاریخ و شخصیت‌های سنندج از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده که با هم می‌بینیم:

.

سنندج به کردی (سنه یا سنه دژ) مرکز استان کردستان در غرب ایران است. پس از نابودی دژ حسن‌آباد در سال 1046 هجری قمری در زمان حکومت شاه‌صفی، سلیمان‌خان اردلان پسر تیمورخان اردلان از بستگان مورد اعتماد شاه‌صفی به کردستان آمد، مرکز ایالت کردستان را از حسن‌آباد به سنندج انتقال داد و شهر سنندج را در محل روستای سینه پی نهاد و دژ حکومتی را بر بالای تپه‌ای به بلندای 20 متر در کنار روستای سینه (که امروزه به باشگاه افسران معروف است) ساخت و در بیرون و پیرامون دژ؛ خانه، گرمابه، بازار و مسجدی ساخت و رشته کاریزی نیز در دشت «سرنوی» پی نهاد و آب آن را به شهر و میان دژ آورد.

دژی را که «سلیمان‌خان» بنا نهاد «سنه‌دژ» نامیدند که بر اثر گذشت زمان و تلفظ‌های گوناگون به «سنه‌دج» و سپس «سنندج» دگرگون شد. سازهٔ اصلی آن از زمان خسروخان اول تا امان‌الله‌خان اول طول کشید. حسنعلی‌خان اردلان، والی سنندج در سال 1116 هجری قمری درمیان دژ حکومتی چند تالار و عمارت بنا می‌کند و سپس مسجد و مدرسه‌ای بزرگ در شهر سنندج بر پا می‌کند که دو منار بلند داشته است. این دو منار یکصدسال پابرجا بود تا اینکه «امان‌الله‌خان اردلان» والی کردستان که مردی سخت مذهبی و تندرو بود، آن را ویران کرده و به جایش مسجد و دو منار و باغی به نام فردوس ساخت.شهر سنندج مقر طوایفی از اردلان، جاف، مردوخی‌ها، صادق وزیری، ناهید، کامکارها، کمانگرها، نقشبندی، شیخ الاسلامی، اردلان، وزیری، وکیل، تیمون، هاشمی، لله خانی، قطبی، میربابان، بابان، سروش، گله داری (گله خانی) و طلائی بوده‌ است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • دستگیری قاتل مست دو زن در عروسی
  • ماجرای تلخ عروسی‌هایی که تبدیل به عزا می‌شوند
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی | ماجرای تلخ عروسی هایی که عزا می شوند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال