Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- جانشین ستاد مقابله با کرونا گیلان با بیان اینکه از امروز همراه داشتن کارت ملی برای حضور در ادارات جهت شناسایی مبتلایان به کرونا الزامی است گفت: در شرایط کنونی، عروسی‌ها قتلگاه است. - اخبار استانها -

محمود قاسم‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره شرایط کاری بانک‌های استان گیلان تا پایان این هفته اظهار داشت: بانک‌ها باید در شهرهایی که فقط یک شعبه دارند با 100 درصد پرسنل و بانک‌‌های دارای چند شعبه با 50 درصد پرسنل باز باشند به طوریکه نصف شعب تعطیل و در شعب باز 100 درصد پرسنل حضور به عمل آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان و جانشین ستاد مقابله با کرونا استان گیلان عنوان کرد: شاغلان قسمت‌های اداری بانک‌ها مانند ادارات کل بانک و ادارات امور شعب به‌ عنوان شاغلان اداری محسوب شده و در شهرهای قرمز باید یک سوم این افراد در ادارات مذکور حضور داشته باشند.

قاسم‌نژاد درباره کارکنان سایر ادارات استان گیلان افزود: تا پایان این هفته در شهرهای زرد و نارنجی استان، ادارت براساس دستورالعمل قبلی با یک ‌سوم و دو سوم پرسنل خدمات ارائه می‌دهند و در شهرهای قرمز با یک سوم کارکنان فعالیت می‌کنند؛ در ادارات غیرضروری باید کمترین تعداد همکاران در اداره حضور داشته باشند و ما تعطیلی مطلق نداریم.

آمار مبتلایان به کرونا در استان گیلان پس از اعمال محدودیت‌ها تثبیت شداستاندار گیلان: طرح محله‌محور شهید سلیمانی تمام خانوارها را تحت پایش کرونا قرار می‌دهدکارفرمایان گیلانی با به‌کارگیری مجدد بیکاران شرایط کرونا از معافیت 2ساله حق بیمه برخوردار می‌شوند

وی از لزوم ارائه کارت ملی در ادارات از تاریخ 11 آذر خبر داد و گفت: ارائه کارت ملی یا کارت معتبری که کد ملی فرد در آن درج شده باشد مانند گواهینامه برای دریافت خدمات از سازمان‌ها، ادارات، نهادهای انقلابی و دستگاه‌های قضایی الزامی است؛ در این طرح افرادی که مبتلا به کرونا هستند با ارائه کارت ملی شناسایی می‌شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان و جانشین ستاد مقابله با کرونا در گیلان ابراز داشت: در طول اجرای طرح محدودیت‌ها اصناف همکاری خوبی داشتند همچنین نظارت بر این موضوع در سطح شهرستان‌ها، فرمانداری‌ها، ادارات صمت و دانشگاه علوم پزشکی خوب بوده است؛ امیدواریم در سایه این همکاری و تعامل آمار مبتلایان استان کاهش یابد.

وی با بیان اینکه در شرایطی که دنیا با اپیدمی کرونا مواجه است تنها راه خودمراقبتی، رعایت نکات بهداشتی، استفاده از ماسک و عدم تجمع در مراسمات است گفت: از مردم تقاضا داریم تا زمانی که برای این بیماری درمان قطعی پیدا نشده خودمراقبتی‌های لازم را انجام دهند؛ در این شرایط عروسی‌ها به‌دلیل رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در آن‌ها و شیوع بیشتر بیماری کرونا قتلگاه انسان‌ها هستند.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان گیلان کارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»

حدود یک سوم افرادی که پسوریازیس دارند به آرتریت پسوریاتیک مبتلا می‌شوند. علایم ممکن است شدید بوده و به سرعت بدتر شوند یا می‌توانند خفیف باشند و طی سالیان و به آهستگی وخیم شوند.

علایم این بیماری می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

۱) درد و سفتی مفاصل: آرتریت پسوریاتیک می‌تواند این قسمت‌های بدن را تحت تاثیر قرار دهد:

- مچ پا

- زانو

- انگشتان

- انگشتان پا

- پایین کمر

همچنین احتمال سفت شدن مفاصل در اول صبح یا بعد از مدتی استراحت بیشتر است.

۲) گرمی و تورم مفاصل: همراه با درد، التهاب می‌تواند مفاصل شما را متورم کند.

۳) مشکلات ناخن: آرتریت پسوریاتیک معمولاً باعث ایجاد تغییراتی در ناخن‌ها می‌شود از جمله سوراخ شدن، شکستن یا حتی جدا شدن ناخن.

۴) درد پایین کمر: برای حدود ۲۰ درصد از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک، التهاب باعث ایجاد مشکلاتی در مفاصل بین مهره‌ها می‌شود؛ وضعیتی به نام «اسپوندیلیت». همچنین باعث التهاب مفصل «خاجی‌تهیگاهی» می‌شود.

۵) آماس انگشت: این زمانی است که کل انگشتان دست یا پا متورم می‌شوند. علایم آماس انگشت می‌تواند به پزشکان کمک کند تا آرتریت پسوریاتیک را از آرتریت روماتوئید تشخیص دهند.

۶) مشکلات چشمی: در برخی موارد، افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک مشکلات چشمی را تجربه می‌کنند. همان فرآیند التهابی که باعث مشکلات مفصلی می‌شود می‌تواند به سایر نواحی بدن مانند چشم‌ها نیز آسیب برساند.

۷) درد پا: دو مورد از رایج‌ترین قسمت‌های بدن برای یافتن آرتریت پسوریاتیک در تاندون آشیل است که بین ماهیچه ساق پا و پاشنه یا پایین پای شما قرار دارد.

۸) درد آرنج: التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک می‌تواند باعث درد در آرنج نیز شود.

۹) خستگی: حدود نیمی از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک احساس خستگی می‌کنند که بر فعالیت‌های روزانه آنها تأثیر می‌گذارد. این وضعیت ناشی از التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک است.

۱۰) مشکل در حرکت دادنِ دست و انگشتان: تورم و درد مفاصل که ممکن است با آرتریت پسوریاتیک همراه باشد، می‌تواند حتی کار‌های ساده و روزمره را سخت کند.

به گزارش «وب ام دی»، اگر هر یک از علایم بالا را دارید، به خصوص اگر پسوریازیس دارید یا در خانواده شما شایع است، با پزشک یا روماتولوژیست خود در مورد آنچه در حال وقوع است، صحبت کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد
  • دستگیری قاتل مست دو زن در عروسی
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • ماجرای تلخ عروسی‌هایی که تبدیل به عزا می‌شوند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • دستگیری قاتل مست ۲ زن در عروسی | ماجرای تلخ عروسی هایی که عزا می شوند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد